Kennel Friedrich´s, jo vuodesta 1995

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen kasvattanut pentuja harkiten. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja, rodunomaisia ja näyttelyissä palkittuja yksilöitä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.


Minulle ranskanbulldoggi ei ole muoti-ilmiö vaan rakas rotu jonka kasvattamisessa tulee ottaa paljon muutakin huomioon kuin ulkonäkö. Hyvän luonteinen ja terve ranskanbulldoggi on ilo omistaa ja nautinto ympäristölleen. Ranskanbulldoggi on aktiivinen kääpiökoira joka mielellään osallistuu perheen arkisiin touhuihin yhtenä perheenjäsenenä, ei vain koirana.

Pentuja - Puppies - Welpen 

Meillä on Ranskanbulldoggi Pentusuunnitelmia terveystutkituIsta vanhemmista talvella 2018

aktiivisille ja  koiraharrastamisesta yleisesti kiinnostuneille perheille.

Tiedustelut sähköpostitse
[email protected]

Esittelethän itsesi ja perheesi laajasti. Kerro asuinpaikkakuntasi ja ketä perheessäsi asuu.. 

KIINNOSTAAKO BOSTONINTERRIERI?


Etsin harrastamisesta kiinnostuneita koteja kahdelle Bostonin terrierille.
Sijoituskotia kauniille 1-vuotiaalle nartulle ja yhteistyö- tai sijoituskotia 2 vuotiaalle komealle urokselle. Uros on jo käynyt näyttelyissä ja menestynyt todella hienosti, 
on saavuttanut urallaan mm. 7 CACIBia.


Molemmilla koirilla on erittäin hienot sukutaulut ja koirat on terveystutkittu terveiksi polvien, sydämen ja silmien osalta. Molemmat ovat sisäsiistejä ja hyvätapaisia.
KOirat sijoitetaan erikseen. 

Kiinnostuitko? Laitahan sähköpostia ja esittele itsesi tai soita, niin jutellaan lisää!

 

LISÄÄ TIETOA


Kaikki pentueemme kasvavat perheen keskellä normaaleja elämän ääniä kuullen. Pentujamme käsitellään paljon ja pentujen kanssa vietetään paljon yhteistä aikaa. Päivittäiset leikki- ja hoitohetket aikuisten ja lasten kanssa valmistavat pennut suuren maailman haasteisiin ja näin heillä on parhaat mahdolliset eväät elämän alkuun.

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 vko:n ikäisinä Suomen Kenneliiton rekisteröintitodistuksella, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja huolella madotettuina. Pennun mukana tulee myös starttipaketti joka sisältää kattavan informaatiokansion, tietoa ruokinnasta ja terveydenhoidosta. Starttipaketti sisältää myös pennun syömää ruokaa ja kasvatuskodin tuoksuisen tutun makuualustan.


Friedrich`s pennun osto- ja sijoitussopimus tehdään aina Suomen Kennelliiton virallisilla lomakkeilla. 

Kasvattaja neuvoo mielellään pennun arkikoulutuksessa ja näyttelytreeneissä. Kasvattajalta voit kysyä myös kaikenlaista eteen tulevaa asiaa ja olemme omistajan rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.. Kasvattaja järjestää myös pentuetapaamisia joissa voit tutustua koirasi sisaruksiin ja muihin sukulaisiin.


Haluamme tavata pennunostajat henkilökohtaisesti ennen varausmaksun vastaanottamista.


Jos  Friedrich`s pentu tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta juuri Sinun koiraksesi, niin ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää. Katrin p.0500-761064 , kennelfriedrichs @ gmail.com (poista välit)


Aikaisemmat pentueemme

Kaikessa kasvatustyössämme haluamme huomioida koiran kokonaisuutena. Käytämme jalostukseen vain terveydellisesti tutkittuja, näyttelyissä palkittuja koiria joilla on mielestämme jotain annettavaa jälkipolville. 

Kasvatustyömme on pienimuotoista ja kaikki pennut kasvavat kodissamme perheen keskellä.  

Ensinmäinen pentueemme on syntynyt vuonna 1995.


Löydät enemmän tietoa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

Ranskanbulldoggi pentueemme, paina tästä.

chihuahua pentueemme, paina tästä.
Parsonrusselinterrieri pentueemme, paina tästä.                                                                  

Dobermann pentue, paina tästä.


 

Ajankohtaista

Ranskanbulldoggi pentuja

Google Translator