Kennel Friedrich´s, jo vuodesta 1995

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen kasvattanut pentuja harkiten. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja, rodunomaisia ja näyttelyissä palkittuja yksilöitä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.


Minulle ranskanbulldoggi tai Bostoninterrieri ei ole muoti-ilmiö vaan rakas rotu jonka kasvattamisessa tulee ottaa paljon muutakin huomioon kuin ulkonäkö. Hyvän luonteinen ja terve ranskanbulldoggi on ilo omistaa ja nautinto ympäristölleen. Ranskanbulldoggi on aktiivinen kääpiökoira joka mielellään osallistuu perheen arkisiin touhuihin yhtenä perheenjäsenenä, ei vain koirana.

Pentuja - Puppies - Welpen Bostoninterrierin urospentu myydään rakastavaan kotiin.

terveystutkituista ja kauniista vanhemmista. Luovuts marraskuu 2021


Tiedustelut puhelimitse 0500 761064ranskanbulldoggi pentuja 

talvella 21/22 suunnitelmissa ranskanbulldoggipentue terveystutkituista ja näyttelyissäkin menestyneistä vanhemmista.
LISÄÄ TIETOA


pentueemme kasvavat perheen keskellä normaaleja elämän ääniä kuullen. Pentujamme käsitellään paljon ja pentujen kanssa vietetään paljon yhteistä aikaa. Päivittäiset leikki- ja hoitohetket aikuisten ja lasten kanssa valmistavat pennut suuren maailman haasteisiin ja näin heillä on parhaat mahdolliset eväät elämän alkuun.

Kaikki pentujemme vanhemmat ovat aina Suomen Kennelliiton toiveiden mukaisesti terveystarkastettuja ja täyttävät pevisa vaatimukset.

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 vko:n ikäisinä Suomen Kenneliiton rekisteröintitodistuksella, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja huolella madotettuina. Pennun mukana tulee myös starttipaketti joka sisältää kattavan informaatiokansion, tietoa ruokinnasta ja terveydenhoidosta. Starttipaketti sisältää myös pennun syömää ruokaa ja kasvatuskodin tuoksuisen tutun makuualustan.


Friedrich`s pennun osto- ja sijoitussopimus tehdään aina Suomen Kennelliiton virallisilla lomakkeilla. 

Kasvattaja neuvoo mielellään pennun arkikoulutuksessa ja näyttelytreeneissä. Kasvattajalta voit kysyä myös kaikenlaista eteen tulevaa asiaa ja olemme omistajan rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.. Kasvattaja järjestää myös pentuetapaamisia joissa voit tutustua koirasi sisaruksiin ja muihin sukulaisiin.


Haluamme tavata pennunostajat henkilökohtaisesti ennen varausmaksun vastaanottamista.


Jos  Friedrich`s pentu tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta juuri Sinun koiraksesi, niin ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää. Katrin p.0500-761064 , kennelfriedrichs @ gmail.com (poista välit)


Aikaisemmat pentueemme

Kaikessa kasvatustyössämme haluamme huomioida koiran kokonaisuutena. Käytämme jalostukseen vain terveydeltään tutkittuja, näyttelyissä palkittuja koiria joilla on mielestämme jotain annettavaa jälkipolville. 

Kasvatustyömme perustuu jalostuskoiriemme laatuun ja kaikki pennut kasvavat kodissamme perheen keskellä.  Ensinmäinen pentueemme on syntynyt vuonna 1995.


Löydät enemmän tietoa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

Ranskanbulldoggi pentueemme, paina tästä.
Bostoninterrieri pentueemme , paina Tästä

chihuahua pentueemme, paina tästä.
Parsonrusselinterrieri pentueemme, paina tästä.                                                                  

Dobermann pentue, paina tästä.


Sosiaalinen media

Ajankohtaista

Google Translator