Kennel Friedrich´s, jo vuodesta 1995

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen kasvattanut pentuja harkiten. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja, rodunomaisia ja näyttelyissä palkittuja yksilöitä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.


Minulle ranskanbulldoggi tai Bostoninterrieri ei ole muoti-ilmiö vaan rakas rotu jonka kasvattamisessa tulee ottaa paljon muutakin huomioon kuin ulkonäkö. Hyvän luonteinen ja terve ranskanbulldoggi on ilo omistaa ja nautinto ympäristölleen. Ranskanbulldoggi on aktiivinen kääpiökoira joka mielellään osallistuu perheen arkisiin touhuihin yhtenä perheenjäsenenä, ei vain koirana.

Pentuja - Puppies - Welpen  Elokuussa 2019 

Ranskanbulldoggipentuja
terveystutkituista valiovanhemmista

Pennuille etsimme aktiivisia ja yleisesti koiraharrastamisesta kiinnostuneita rakastavia perheitä.

 

Bostoninterrieripentuja syntynyt 22.08.2019 !!

Pennut ovat terveystarastetuista valiovanhemmista.
Pennut luovutamme reipashenkisiin ja koiraharrastamisesta
yleisesti kiinnostuneisiin perheisiin alkusyksystä.

Etsimme Myös aktiivista kotia sijoitusnartulle.


LISÄÄ TIETOA


Kaikki pentueemme kasvavat perheen keskellä normaaleja elämän ääniä kuullen. Pentujamme käsitellään paljon ja pentujen kanssa vietetään paljon yhteistä aikaa. Päivittäiset leikki- ja hoitohetket aikuisten ja lasten kanssa valmistavat pennut suuren maailman haasteisiin ja näin heillä on parhaat mahdolliset eväät elämän alkuun.

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 vko:n ikäisinä Suomen Kenneliiton rekisteröintitodistuksella, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja huolella madotettuina. Pennun mukana tulee myös starttipaketti joka sisältää kattavan informaatiokansion, tietoa ruokinnasta ja terveydenhoidosta. Starttipaketti sisältää myös pennun syömää ruokaa ja kasvatuskodin tuoksuisen tutun makuualustan.


Friedrich`s pennun osto- ja sijoitussopimus tehdään aina Suomen Kennelliiton virallisilla lomakkeilla. 

Kasvattaja neuvoo mielellään pennun arkikoulutuksessa ja näyttelytreeneissä. Kasvattajalta voit kysyä myös kaikenlaista eteen tulevaa asiaa ja olemme omistajan rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.. Kasvattaja järjestää myös pentuetapaamisia joissa voit tutustua koirasi sisaruksiin ja muihin sukulaisiin.


Haluamme tavata pennunostajat henkilökohtaisesti ennen varausmaksun vastaanottamista.


Jos  Friedrich`s pentu tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta juuri Sinun koiraksesi, niin ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää. Katrin p.0500-761064 , kennelfriedrichs @ gmail.com (poista välit)


Aikaisemmat pentueemme

Kaikessa kasvatustyössämme haluamme huomioida koiran kokonaisuutena. Käytämme jalostukseen vain terveydellisesti tutkittuja, näyttelyissä palkittuja koiria joilla on mielestämme jotain annettavaa jälkipolville. 

Kasvatustyömme on pienimuotoista ja kaikki pennut kasvavat kodissamme perheen keskellä.  

Ensinmäinen pentueemme on syntynyt vuonna 1995.


Löydät enemmän tietoa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

Ranskanbulldoggi pentueemme, paina tästä.

chihuahua pentueemme, paina tästä.
Parsonrusselinterrieri pentueemme, paina tästä.                                                                  

Dobermann pentue, paina tästä.


Sosiaalinen media

Ajankohtaista

Ranskanbulldoggi pentuja

Google Translator