Kennel Friedrich´s, jo vuodesta 1995

Kennelnimeni Friedrich´s on vuodelta 1995 ja olen kasvattanut pentuja harkiten ja harvakseltaan. Kasvatustyössäni olen aina painottanut terveyttä, luonnetta, rodunomaista ulkonäköä ja tarkoitukseni on jatkaa samalla tiellä. Jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja, rodunomaisia ja näyttelyissä palkittuja yksilöitä. Etsin aina kasvateilleni hyvät, mielellään harrastavat omistajat ja olen aina kasvatinomistajille tavoitettavissa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä.


Minulle ranskanbulldoggi ei ole muoti-ilmiö vaan rakas rotu jonka kasvattamisessa tulee ottaa paljon muutakin huomioon kuin ulkonäkö. Hyvän luonteinen ja terve ranskanbulldoggi on ilo omistaa ja nautinto ympäristölleen. Ranskanbulldoggi on aktiivinen kääpiökoira joka mielellään osallistuu perheen arkisiin touhuihin yhtenä perheenjäsenenä, ei vain koirana.

Pentuja - Puppies - Welpen 

Etsimme koiraharrastamisesta kiinnostunutta yhteistyökotia 7 kuukautta

vanhalle, brindlen väriselle ranskanbulldogin urospennulle.
Soita tai lähetä sähköpostia. p. 0500761064 [email protected]Meillä on myös Pentusuunnitelmia terveystutkitusta valiovanhemmista kesällä 2018

aktiivisille ja  koiraharrastamisesta yleisesti kiinnostuneille perheille.

Tiedustelut sähköpostitse
[email protected]

Esittelethän itsesi ja perheesi laajasti. Kerro asuinpaikkakuntasi ja ketä perheessäsi asuu.. 

12.2.18 syntyneestä pentueesta omaa kotiaan etsii suloinen ja reipas urospentu

Molemmat vanhemmat virallisesti terveystutkittuja silmät ja sydän terveet, polvet 0/0 ja ovat myös näyttelyissäkin menestyneitä.

Isä: Redrowan Lodge Xpecto Patronum
Emä: EE CH Black Rose Crazy Passion 

Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx…
Pennut ja emä nähtävillä Nokialla. Luovutus uusiin koteihin huhtikuussa hyvin sosiaalistettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja rekisteröityinä. 

Kuvia vanhemmista ja lisätietoja saatavilla yksityisviestillä tai puhelimitse p. 0500761064 
Hinta 1500e ( hinta sis. alv 24% )

LISÄÄ TIETOA


Kaikki pentueemme kasvavat perheen keskellä normaaleja elämän ääniä kuullen. Pentujamme käsitellään paljon ja pentujen kanssa vietetään paljon yhteistä aikaa. Päivittäiset leikki- ja hoitohetket aikuisten ja lasten kanssa valmistavat pennut suuren maailman haasteisiin ja näin heillä on parhaat mahdolliset eväät elämän alkuun.

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 vko:n ikäisinä Suomen Kenneliiton rekisteröintitodistuksella, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja huolella madotettuina. Pennun mukana tulee myös starttipaketti joka sisältää kattavan informaatiokansion, tietoa ruokinnasta ja terveydenhoidosta. Starttipaketti sisältää myös pennun syömää ruokaa ja kasvatuskodin tuoksuisen tutun makuualustan.


Friedrich`s pennun osto- ja sijoitussopimus tehdään aina Suomen Kennelliiton virallisilla lomakkeilla. 

Kasvattaja neuvoo mielellään pennun arkikoulutuksessa ja näyttelytreeneissä. Kasvattajalta voit kysyä myös kaikenlaista eteen tulevaa asiaa ja olemme omistajan rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.. Kasvattaja järjestää myös pentuetapaamisia joissa voit tutustua koirasi sisaruksiin ja muihin sukulaisiin.


Haluamme tavata pennunostajat henkilökohtaisesti ennen varausmaksun vastaanottamista.


Jos  Friedrich`s pentu tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta juuri Sinun koiraksesi, niin ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää. Katrin p.0500-761064 , kennelfriedrichs @ gmail.com (poista välit)


Aikaisemmat pentueemme

Kaikessa kasvatustyössämme haluamme huomioida koiran kokonaisuutena. Käytämme jalostukseen vain terveydellisesti tutkittuja, näyttelyissä palkittuja koiria joilla on mielestämme jotain annettavaa jälkipolville. 

Kasvatustyömme on pienimuotoista ja kaikki pennut kasvavat kodissamme perheen keskellä.  

Ensinmäinen pentueemme on syntynyt vuonna 1995.


Löydät enemmän tietoa Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.

Ranskanbulldoggi pentueemme, paina tästä.

chihuahua pentueemme, paina tästä.
Parsonrusselinterrieri pentueemme, paina tästä.                                                                  

Dobermann pentue, paina tästä.


Recent Photos

Ajankohtaista

Nila ja Thomas

Google Translator

Muualta poimittua

Aloittelijalle ohjeet pennun hankintaan

http://chicchoix.com/blog/?p=2545